Mnenja strank

Vaše mnenje šteje.

Moja večletna želja o butični pekarni se je začela materializirati sočasno z nakupom Finesovih pekarskih peči. V široki paleti izdelkov sem se odločil za etažne peči, kot tudi za pekarsko konvekcijsko peč. Končni izdelki iz peči so lepo hrustljavo zapečeni, iz pekarne pa se vsako jutro vije prelep vonj po domačem kruhu. Dober glas seže v deveto vas in to lahko trdim tako za Finesove izdelke kot tudi za moj kruh, katerega ceni vedno večji krog strank in prijateljev v okolici.

BLAŽ STRMOLE. Blaževa pekarna

Dlje časa smo iskali pizza peč, ki bi se čim bolj približala peki iz krušne peči. Naposled smo jo po krajšem testiranju našli pri podjetju Fines. Peka pic je zelo frekventna saj opravljamo tudi razvoz po mestu. Pizza peč je obremenjena nepretrgoma 12 ali več ur na dan, pri tem pa nas ni še nikoli pustila na cedilu. Testo je ravno prav hrustljavo in zapečeno, naše priloge pa dodajo tisto piko na i, ki zadovolji še tako zahtevno stranko.

ŽIGA FÖDRANSPERG, Dobra vila

Kuham že od malih nog in prav zato dobro vem, da je v kuhinji potrebno imeti izurjeno osebje, kakovostne sestavine in najboljšo opremo. Brez naštetega je praktično nemogoče slediti kulinaričnim trendom in zahtevam naših gostov. Finesov konvektomat Pro-cook je odlično orodje, ki ga s pridom uporabljamo za pripravo različnih kosov mesa, rib ter raznovrstne zelenjave, saj poleg pečenja omogoča tudi dolgotrajno toplotno obdelavo pri nizkih temperaturah (tehnika kuhanja v vakuumu “sous-vide”).

Z zanesljivimi aparati si kuharji lahko skrajšamo, olajšamo in pocenimo delovni proces, nenazadnje pa s tem tudi zmanjšamo stres v kuhinji. Le tako smo lahko kot gostinci bolj sproščeni in se povsem posvetimo gostom, da bodo zadovoljni in se znova vračali k nam.

BINE VOLČIČ, Monstera